29.10.10

Sem 2 menanti..

salam 1 Malaysia semua!!
hehe.. :D
dah lama tak post sesuatu kat sini..
so, hari ni nak bgtau pasal sem1 yg dah lepas..

jln2 cari makanan :P

baru je lepas PSPM1..
dan sekarang tengah bercuti-cuti Malaysia! hahaha.. :DD
seronok je lebih.. tak tau sem 2 camana tu..
adoi.. pening kepala nak pikir pasal sem 2.. :P
hmm.. PSPM ok je.. (susah ada, sng pun ade)
kira neutral lah tu.. hehe..

small physics notes (formula only ma..)

so, sape2 nak buku, nota, soalan2, tuto sem 1 matrik, sila2lah bagitau sy yer.. :DD
sayang je klu buangkan.. :))
harap sem 2 dpt jumpa kwn2 lama dan teruskan pengajian smpi habis.. amin.. ^^v
dgr cite sem 2 lagi susah.. betul ke??
belum cuba belum tau kan3.. :DD
semoga sem 2 sy akan berubah..
lebih rajin buat tuto (sblm ni mmg malas, mengalahkn budak lelaki.. haha)
lebih rajin jumpa lecturer (tanya apa yg tak phm, jgn diam je!)
lebih aktif (masuk mcm2 contest on9 or ape2 je)

oh ya! ckp pasal contestkan..
sy baru je mng 200rm, sbb masuk contest kepenggunaan.. :DD
haha.. seronok giler!!
laman sesawang yang saya submit adalah ~> SINI
ala.. cuma mng saguhati jer.. dpt gak sijil.. hehe..
tapi, sijil tu ada masalah.. salah nama plak.. huhuhu.. D:
xpe2.. asal tak sia2 usaha saya selama ni.. hehe.. chaiyok2!
Ganbatte miseru yo!

nama salah lor.. huhu.. :P

erm.. gud luck utk semua candidates SPM!
buat yg terbaik.. kenang jasa ibu, ayah, guru2, rakan2, dan everyone yer.. :D
klu nak pilih course tu pilih baik2..
jgn tersalah pilih course, nnti membazir masa, wang, dan umur korang!
klu boleh, lepas SPM tu rajin2kanlah diri mencari course yg korang minat dan ada 'future'..
pastu keje utk cari pengalmn.. :DD
isi sebanyak mane borg2 U or kolej or matrik ke.. hehe.. :DD
last but not least, syg hidup korang k.. peace! ^^v