6.5.10

UM ke KMS?

erm..
salam..
hurmm...
UM ker KMS??

(sedikit gambar)

(seni bina??)

Dapat twrn Asasi seni bina dari UM..
but, tolak..
sebab??

dah terima KMS..
lagipun, Seni bina ni tak minat sgt..
so, sorry.. sorry...
sorry UM.. this is not the day..

KMS! here i come..
*tapi ade masalah ngan KMS ni*
BENCI!!! *tengah nangis mengenangkan nasib yg menimpa..*
huhuhu.. (T^T)
huaaaaa (ToT)

nape takde dapat Borang Perjanjian Pengambilan dan Pembiayaan dan Buku Dokumen Pendaftaran Pelajar (yang telah lengkap diisi dan ditandatangani oleh yang berkenaan)

KENAPA!!! *this is really a disaster*
dah telefon..
tapi dia suruh telefon bhgian KMS..
camner nak telefon!!??
mane ade.. tak caye??
Klik SINI

huhuhu.. (T^T)
camner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *kemarahan + kesedihan = stress*

14 Comment(s):

TTT said...

wah sara..congrates taw.. akak rasa tu kene bincang ngan parents sara..
decision yg penting ni..
good luck dear!!

Dara lapok said...

tq akk TTT..
dah bincang..

dan pilih matrik..
(^^)v

Fatin Fatihah said...

ugh.. sianyer... sabor je laa.. and gudluck kat kms.. baper ari je lagi nie

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

eh um lg bagus huhu,kms ni xkualiti sngat,but then um tu nanti if xsilap u leh tukar kos bila masuk,pape pun good luck

Dara lapok said...

to fatin~> tq kak.. dah baiki masalah tu.. skang takde masalah..
hehe.. (^^)v

to manager tandas~> hurm.. ye ker.. tapi.. takpelah.. tq.. (^^)b

CaHaya said...

yunk.
akk xjd g kms utk jd fasi.
akak ke kmns.
maaf sgt2.
ni nak pergi dah.
dapat cntct kms tak?
kalau xdpt, t parents ikut sekali kan?
nanti time hari pendaftaran org tu akan bg lain.
ari tu ada kes mcm ni gak. ada student tak dpt borang2 tuh.
so hari kejadian dapat borang ituh.
tapi lebam lah sikit sebab hari tu baru nak isi kan.
yg perjanjian tu, part penjamin yg penting. kena parents atau penjaga yg tanda. ada part saksi,
lecturer pun boleh.
and thn2 lps, masa orientasi akan ada slot khas explain psl cmnenak isi borang perjanjian ituh. pen hitam paling penting.

Dara lapok said...

to cahaya~> ala... tak jadi ek..

hurm.. takpe2.. ok.. tq bg tau pasal tu..

pen hitam penting.. (^^)v

umi_e said...

salam... TAHNIAH!

* Buatlah pilihan berdasarkan minat dan kemampuan serta peluang pekerjaan di masa depan... *

Dara lapok said...

to umie~> tq.. ok.. thanks.. (^^)v

eqbalzack said...

saraaaaaaaa....amek UM...
nnt leh jumpa abg eq...
dah dekat je...abg eq kat engineering...

zida said...

salam kenal my dear. alala ade probs pulak? adess. papepun, buat pilihan terbaik. zida pun nak masuk matrik, tapi xdpt. jeles dgn sume yg dpt masuk matrik. huhuhu

ashraf said...

sabar ye dik...huhu

kms? huhu tak pernah dengar pon sebelom ni... matrik baru kot.. sebab tu xd no telefon..

OREOO said...

hahahaha..
KMS kan baru,line tepon xpasang ag :P

all da best,sayang :D

Dara lapok said...

to abg eQ~> hahaha.. tak dpt lah.. takde rezeki.. nnti jumpe lah.. insya-Allah.. sorry ek abg eQ! (><;;)


to zida~> ermm.. takpe2. masih ade harapan nak sambung belajar dimana2 lagi kan.. hehe.. tq..


ashraf~> tulah.. KMS ni baru jer.. so, susahlah.. huhuh.. (T^T)


kak oreoo~> hehe.. tulah.. rasenyer camtu.. hehe.. tq kak syg... (^^)v