7.3.10

→Tag KamiBlogger Biggest Contest!←

Salam semua! hari ni saya akan membuat tugasan yang diberikan oleh Team FCU yang diberi nama 'TAG'



 
Baiklah semua. Saya harap kamu sudah bersedia! Pastikan anda semua baca rules yang saya bagi..
RULES!
Tulis link laman blog anda diatas jawapan yang anda telah buat. (supaya saya boleh jenguk blog anda)
Pastikan anda semua menjawab 10 soalan yang saya akan berikan. (penting!)
Jawapan perlu Simple dan Jujur tau! (macam saya. hehe.. )
Cara menjawab? Jawab pada komen entry ini. (mudahkan!)
Jadi. Apa yang anda tengok2 tu.
Join ke tak join ke, pastikan anda jawab soalan yang akan saya berikan!
Kalau anda tidak jawab, Hidup anda akan merana..
ehehehe..
Soalannya:
1. Apakah nama awak?
2. Adakah awak suka blog awak?
3. Siapa yang memberi inspirasi kepada awak untuk berblogger?
4. Awak dah kerja?
5. Awak rasa awak cute tak?
6. Blog mana lagi cute? Awak atau Saya?
7. Haiwan apa yang awak suka?
8. Awak suka warna apa?
9. Awak rasa awak pandai tak?
10. Awak rasa saya boleh dapat 10A tak SPM ni (11 mac)?

Hehe.. senang jer soalan yang saya bagi kan.. Apa lagi jawab, jangan tak jawab.. Semoga anda relaks ketika jawab soalan ni tau..
Saya Orang yang Sporting!
Selamat Menjawab!
 

45 Comment(s):

@adlynna@ said...

link blog saya : http://paraparapets.blogspot.com

1) Adlynna nama saya

2) mesti la suke belog saya

3) tak ade sape2 pon..huhu

4) saya belom bekerja..;)

5) ofcz..kiut sngt..haha

6) sape lg kiut??hmmmm..same2 kiut..hehe

7) kucing

8) kuning..my fav kaler..

9) biase2 je..xpndai sngt pon..

10) yeaahh..kamo boleh...



saya sudah siap..;)

kakngah said...

link peserta : http://aslindaa.blogspot.com/

1. aslinda
2. of coz my dear..
3. my heroes
4. yup!
5. nope! but i'm beautiful..
6. u la...
7. ayam. goreng pn sodap..
8. green & blue
9. yup!
10. insyallah. di mana ada usaha, di situ ada habuannya... wish u all d best!!~

jwp tag akk pulak yer...
http://aslindaa.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

suamihanyisterizuki said...

1. rohani
2. suka
3. diri sendiri ;)
4. ya
5. tak, chomey jer
6. hahah soklan, mestila blog saya ;)
7. arnab
8. hijau
9. pandai
10. YA BOLEH, saya yakin

sila jawab tag saya jugak yer...tengkiu...

http://mzhany.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

budak hitam said...

http://kamibudakhitam.blogspot.com

1.Nama sy Nor Shazwani
2.Sangat suka
3. Kerana persahabatan.. blog saya pada awalnya untuk geng budak hitam. tapi sebab semua bz hanya 2 0rang yg masih meneruskan perjuangan..
4.Belum.. masih belajar lagi
5.Kadang2.. hahaha
6.Mestila... awak.. (jujur tau)
7.arnab atau hamster
8.merah,hitam,putih, pink
9.tak sangat.. :(
10. InsyaAllah... usaha, doa dan tawakal pasti berjaya..

Yana said...

Link Blog Peserta Jemputan: http://malaywifelife.blogspot.com

1. Norhalizayana(Yana)
2. Suka sangat
3. Diri sendiri
4. Kerja sambilan wedding photographer
5. Tak berapa cute
6. Saya...hahaha...
7. Kucing
8. Pink & Purple
9. Pandai untuk sesetengah perkara je
10. Insyaallah dapat kalau dah berusaha gigih

cik dila said...

link sy : http://duamasa.blogspot.com/

1. noor adilah
2. of course la...
3. semua org..
4. sudah
5. cute tak..manis ada..hoho
6. saya.boleh?
7. koala
8. brown, dark purple
9. pandai kot..huhu
10. insyaAllah..doa byk2...

siap...=)

R a S h i D a H said...

http://rashidahjuraini.blogspot.com

1) Rashidah Bte Juraini
2) sukeeeee sgt..
3) emm..sy sndr kot..
4) belom..bru nk grad thun ni..InsyaAllah
5) sy rse sy cute,tp pakwe sy kate x..hahaha
6) blog sayeee
7) xde kot..xminat sgt haiwan..
8) biru
9) bolehla..biase2 je
10) InsyaAllah...rezeki Allah kt mne2 ade..

Green Apple said...

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

1. mirah
2. ya...of couse
3. i dun't know...tiba2 rasa nak berblog-ing
4. belum
5. no
6. me me hihihi
7. rabbit
8. purple
9. x kot
10.kalau awak ada rezeki ..insyaalllah sy doakan juga..

|i∂mϟur∂| said...

1. Maisurah
2. yup...
3. diri saya,tapi first buat blog pun sbb baca blog dafi
4. kerje part time
5. yup... :)
6. blog saya tak cute, tapi pro
7. bunny...
8. blue
9. mestilah :D
10. insyallah...doakan sy ok :)

good luck

zuliana said...

link blog saya: http://happinessisreachable.blogspot.com/
1. Nama saya Nik Norzuliana Nik Mat
2. Saya suka blog saya
3. Diri sendiri yang memberi inspirasi untuk berblogger?
4. Saya sudah bekerja sblm kawin.skrg suri rumah
5. Saya rasa saya cute di mata suami
6. Blog awak cute..blog sy cantik..haha gurau je.blog sy simple
7. saya suka arnab
8. Saya suka merah jambu
9. Saya rasa saya pandai..sy pandai baca..menulis..bole jwb tag huhu
10. Saya rasa awak boleh dapat 10A SPM ni (11 mac).saya doakn..

Billet-DOux said...

http://notadaripadahatiku.blogspot.com/2010/02/kami-bloggest-biggest-contest.html

1. Panggil ajer bilet (seh)
2. Sangat suka!
3. Fazamania
4. Belom lagi
5. Iya, semestinya!<perasan
6.Ngehehe, blog awk cute tapi blog saya lebih sedikit cute dia.<perasan lg
7. meow!
8. Semua warna saya suka
9. oh, masih banyak yg perlu saya pelajari.
10. InsyaAllah. Gud Luck!
7.

YAN said...

http://adlinpenamerah.blogspot.com
1.Yan
2.suka..
3.saje nak syuk sendiri
4.dah kerja
5.cute...hehe
6.blog awk lagi cute k..confirm
7.tortoise....
8.merah
9.pandai..sama macam awk..
10. Insyaallah...dengan usaha dan kejayan awk selama ini...

NaShInArOiNblOgGeR said...

1. nama sy?? semestinya mohd nasarudin.
2.suka blog sy??? xkan la xsuka..sukalah..hehehe
3.sape yang bg inspirasi?? xde sape pon.. diri sendiri la...
4.sy dah bekerja dah...
5.rasa sy cute ke x??
cute kot sbb ramai kate sy ni comel walaupon xhensem(kembang lak idong aku)hehehe..
6.blog mane lagi cute..dua2 kot..heehhe.. tp sy lebih skit ar...hahahah
7.haiwan sy suka kucing..sbb dia manja...
8. warna yang saya suka biru...
9.sy pandai ke x?? klau xpandai sy xle keje la...hehehe
10.awk le dapat 10A tue kecuali klau awk usaha bersungguh2..

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

http://hanyatandas.blogspot.com

1)iswadi idris
2)mestilah gua suka
3)member2 gua
4)belum
5)x sebab gua ensem haha
6)blog awk la ofcoz huhu
7)babi*ini serius* hehe
8)hijau
9)insyaallah saya pandai
10)awak boleh

btw sila jawab tag saya juga tau,anda ditag huhu

tricksrex said...

link blog : http://trexmakancicak.blogspot.com

1.trex cute sangat hahaha
2.suke la.wajeb suke!
3.erkkk takde sape2 kot
4.belom lagi.harapnya taon depan.
5.haha ni senang je..CUTE sangat2
6.ofkos la blog saya..haha..ok same2 cute laaa
7.cicak
8.hijau
9.erkkkk tak tau la..tak leh nak rasa kepandaian tu
10.insyaAllah..boleh punyeee

tricksrex said...

uit2..di tag juga ok~

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

thanx~

Murnihati said...

link blog saya : http://murnihati.kayawan.com/?p=735

1. Nik Nur Murnihati
2. mestilah, cuma masih tak puashati dengan theme skrg, tunggu masa sesuai nak tukar yang lain.:)
3. Ramai, setiap blog yang saya lawat memberi inspirasi kepada saya.
4. Saya bekerja di rumah
5. tak
6. mesti la blog saya..hehe
7. takde, tak minat
8. coklat cerah
9. pandai apa tu? soalan terlalu umum la.. so saya jwb secara umum la pandai 3M(mengira, menaip, membaca) :)
10. InsyaAllah, usaha hanya syarat, apapun Allah yang bagi.

Mr Syuko said...

http://mrsyuko.blogspot.com

1.Mr Syuko
2.Suka3x
3.BraderRod n Mohd Faiz
4.Dah.
5.Cute..kot!
6.Awak
7.Hamster
8.hijau
9.pandai..
10.boleh..malaysia bole...

Ajay said...

http://ajayjudin.blogspot.com
1) Mohamd azzam afizzuddin bin ab aziz
2) op kos la.. lau sy xske sape ag?
3) pakcik sy..
4) got a long way to go
5) say x cute ensem je ade haha
6) awk sb putih itu suci
7) arnab and kucing
8) merah n itam
9) x memandai2 ade ar
10) aminnnn doakan je

hanis said...

SalaAm..

1. hanis aleeya
2. Kalau saya tak suka saya tak akan buat.
3. Vamp saya. Gambar dia paling banyak dalam blog saya.
4. Dah. Part time.
5. Entahlah.
6. Saya sayang blog saya. Kalau saya puji blog awak nanti dia merajuk.
7. Hamster
8. Hijau. Dalam proses bertukar ke merah untuk samakan dengan Vamp saya
9. Nak kata bodoh, saya dah masuk U. Nak kata pandai, saya masih belajar.
10. Insya-Allah. Nak tau result awak. Sama ke tak dengan adik saya..

-N e Y r A- said...

ANDA DI TAG : http://www.ieyra.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

-N e Y r A- said...

link blog: http://ieyra.com

1. eyra
2. suka
3. diri sendiri
4. sudah..
5. cute kot
6. saya. hahaha
7. kucing
8. pink
9. ta pandai kot
10. boleh punya

::m!SS edURA hanUM:: said...

http://www.missteletybes.blogspot.com/

1.edura hanum
2.suka.tp kena update lg bg cantek
3.xda sape2.sndiri yg menjadi inspirasi
4.sudah
5.mstilah cute
6.awak
7.ikan
8.PINK COLOUR
9.of course pandai.sbb tue dapat msk u
10.insya allah.if doa disertai dengan usahan yg bersungguh2 sure kejayaan tue milik anda

iEnA eLiEnA said...

Link blog peserta jemputan : http://ienaeliena.blogspot.com

1) Siti Fazlina nama saya

2) dah tentu suke :)

3) Kryolan Malaysia(nak join giveaway time tu..haha)

4) saya dah bekerja..

5) haha tak kiut pun

6) dua2 blog pun kiut

7) kucing

8) pink

9) sedang sedang..huhu

10)insyaallah boleh..

woopss sorry lame x on9..
agak bz..
thanks yer sudi ajak iena jawab soklan ni

Fadzul_FadzQ said...

link ke Fadzul_fadzq:- http://fadzq-spaq.blogspot.com

1.fadz or fadzul
2.mesti r...suka sangat..
3.kawan saya taufik memang cara beb...
4.kerja low yat sementara tunggu convo
5.apa pulak..saya comel...hehehe
6. blog awak r cute, blog saya comel..hhehehee
7. Kucing comel...
8.Hijau dan Biru
9.panda..betul r...
10. Boleh punya tadi nampak kamu g pusatsumber je..pastu kat rumah tengok asyik solat hajat je...pasti dapatnya r..hehehe

nik uqbah said...

insyaALLAH boleh dapat 10A spm!

doa banyak2 ^_^

[♣]sara®sites™ said...

to nik uqbah: terima kasih daun keladi, kalau ada komen lagi, beri lah lagi.. =)

Mata Hati said...

My Link: http://fiverul.blogspot.com

1. Wan Fairul
2. Tentu suka
3. Diri sendiri
4. Dah
5. Ntah..biar org lain yg buat penilaian
6. Awak punya ler
7. Kucing
8. Hitam
9. Pandai..sbb tahu mengira 1-10
10.Insyaallah, kalau berusaha pasti boleh

sudi2 kan jawab tag kat sini. kalau dah jawab sila abaikan..huhu
http://fiverul.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

Studiokini said...

http://studiokini.blogspot.com

1.Mohd Fahmi
2.sudah tentu suka
3. diri sendiri dan kawan saya,azimah
4. masih blaja
5. tak cute tp hensem.haha
6. dua-dua cute
7. kucing
8. hijau
9. sederhana
10. insyaAllah boleh

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..My dear Sara..Hw r u?
Oh!Ada tugas utk Akak plk nie dkt cnie..Okeh!Mari kita jalankan tugas ini dgn jujur & ikhlas.. :)

1) Nama saya Ieda :)
2) Ofcoz I loveeeeee..my blog..
3) Kwn2 d arakian.. :)
4) Yes,I'm working.. :)
5) Alamak!Cute ke Akak?Cute sikittt kut but Sara is the most cutest than me.. :)
6) Blog Sara cuteee..bnyk cartoon..Chumel!
7)Meow!Meow!
8)I like brown,ice blue & pink kaler..( OH!JGN LUPE VOTE SIS UTK CONTEST GAYA & WARNA NIE YE..HIHI..THANKS,SARA..->http://vee-midastouch.blogspot.com/2010/03/6th-contestant-ieda-rainbow-princess.htmL )
9) Mesti la pandai.. :)
10) InsyaAllah..Sara boleh dpt 10A..Tp dgn syarat Sara MESTI KUAT BELAJAR,USAHA UTK BERJAYA & KEKALKAN PRESTASI TERBAIK SARA DI SEKOLAH lepas tu BERDO'A SUPAYA KEJAYAAN MENJADI MILIK SARA NNT..

Last but not least..Gd Luck utk Sara dlm Contest nie & jg XM Sara.. :)

p/s: Jgn lupe tau vote Akak.. :)
:-*

[♣]sara®sites™ said...

Thanks kak ieda.. saya vote k.. =) <3

razi said...

Salam..soalan mau di jawab.

Link blog : http://razialong.blogspot.com

1.Mohd Fakhrurrazi bin Mohd Subari.
2.Tentu suka.
3.Kawan-kawan blogger.
4.Dah pernah kerja smbung study balik.
5.Hmm..blh la..hehe.
6.Blog awak lagi cute la.
7.Binatang yg jinak.
8.Warna kuning dan oren.
9.Rasa pandai??huhuhu..msh bnyk kelemahan diri.
10.Insyallah anda blh dpt 10A..Jgn abaikn tggungjwb kepada diri,agama dan keluarga.Selalu amik d.u.i.t ye..Doa,Usaha,Ikhtiar n Tawakkal.

Thankz sudi mnjwb tag di blog saya.
Semoga kejayaan milik bersama.

Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari said...

Salam..soalan mau di jawab.

Link blog : http://razialong.blogspot.com

1.Mohd Fakhrurrazi bin Mohd Subari.
2.Tentu suka.
3.Kawan-kawan blogger.
4.Dah pernah kerja smbung study balik.
5.Hmm..blh la..hehe.
6.Blog awak lagi cute la.
7.Binatang yg jinak.
8.Warna kuning dan oren.
9.Rasa pandai??huhuhu..msh bnyk kelemahan diri.
10.Insyallah anda blh dpt 10A..Jgn abaikn tggungjwb kepada diri,agama dan keluarga.Selalu amik d.u.i.t ye..Doa,Usaha,Ikhtiar n Tawakkal.

Thankz sudi mnjwb tag di blog saya.
Semoga kejayaan milik bersama.

Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari said...

Salam..soalan mau di jawab.

Link blog : http://razialong.blogspot.com

1.Mohd Fakhrurrazi bin Mohd Subari.
2.Tentu suka.
3.Kawan-kawan blogger.
4.Dah pernah kerja smbung study balik.
5.Hmm..blh la..hehe.
6.Blog awak lagi cute la.
7.Binatang yg jinak.
8.Warna kuning dan oren.
9.Rasa pandai??huhuhu..msh bnyk kelemahan diri.
10.Insyallah anda blh dpt 10A..Jgn abaikn tggungjwb kepada diri,agama dan keluarga.Selalu amik d.u.i.t ye..Doa,Usaha,Ikhtiar n Tawakkal.

Thankz sudi mnjwb tag di blog saya.
Semoga kejayaan milik bersama.

BABYBOO said...

http://oneloveintwohearts.blogspot.com

1. Marina Muhammad (baby)

2. sah2 i suka my blog babeh :P

3. my boo ^_^

4. student Universiti hehe

5. cute x, cun tu ada ckit

6. blog kita sama cute ececeh~

7. i zoophobia takut kpd haiwan

8. merah!

9.pandai dan kadang2 pandai-pandai je :P

10. insyallah awk blh! (jap2 trial bpe A? :P)

sudah jwb dear ^_^ visit us!

BABYBOO said...

http://oneloveintwohearts.blogspot.com

1. Marina Muhammad (baby)

2. sah2 i suka my blog babeh :P

3. my boo ^_^

4. student Universiti hehe

5. cute x, cun tu ada ckit

6. blog kita sama cute ececeh~

7. i zoophobia takut kpd haiwan

8. merah!

9.pandai dan kadang2 pandai-pandai je :P

10. insyallah awk blh! (jap2 trial bpe A? :P)

sudah jwb dear ^_^ visit us!

[♣]sara®sites™ said...

to babyboo ~> trial dpt 4A 6B kot... =) Thanks.. :)

hudadida said...

1. nurulhuda
2. sangat suka
3. kawan2 blogger
4. sudaaa..
5. awak lagi cute kot..hehe
6. suda tentu blog saye..haha..xdela..blog awk la cute..ade katun2 lagik..
7. kucing
8. biru lah~
9. separuh pandai..haha
10. insyaAllah..usaha & yakin pasti berjaya..

anda juga di tag! sile la jawab..

http://hudadidaje.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

plethora Aien said...

hi..sorry sy ade prob ngn link..
nk gtaw yg awk diTAG 4 tag game tu..hehe

sile jwb kt cni ye..thnx
http://plethoraaien.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

hairil akif said...

namaku hairil akif
suker gilerr..
my followers
not yet..
tak kot
mestilah sayer
hmm..kucing kot
biru!!
hmm...pndai gilerr..
tak kot coz umo baru 15

[♣]sara®sites™ said...

to hairil akif~> soalan 10 tu berpandukan kpd saya.. bukan awklah.. (Awak rasa SAYA boleh dpt 10A tak, SPM pd 11 Mac??) adoi.. jwb soklan pun tak reti?? apapun.. good luck PMR 10'..

EatUrMusicX said...

thx for the tag, ni tag dari saye pulak. :)
1.malik eaturmusicx
2.sudah mesti
3.saya sendiri
4.part time adalah.
5.nope,saya macho. ngee
6.awak.
7.nyamuk.
8.merah
9.pandai
10. tak, sebab dah tengok result dah pon,hehe.

sesiapa yg nak sy follow blog dia, sila follow blog saya k.:
htttp://eaturmusicx.blogspot.com

Jaja said...

1.jaja
2.mestilah
3.myself
4.dah, pastu benti
5.of cos.. :)
6.mesti la awk
7.xde..
8.hijau
9.insyaAllah
10.result dah kuar pun kn..huhu

dan..
anda juga telah di tag oleh saya.. sila jwb.. tq

http://jajaon9shoppe.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

plethora Aien said...

sorry lmbat jwab..hehe

http://plethoraaien.blogspot.com/

1) full name Siti Khadijah Nur'Ain..call ain je
2) Mesti la suke..hehe
3) Diri sndri sbb xde tpt utk bercerita
4) Belum..still study
5) Cute kot..haha
6) Due2 cute..=)
7) x suka ape2
8) Hitam, grey tp slalu gune kaler pink
9) Kalo time rajin jd pandai la
10) dh dpt pon kn result..COngratzz

pasni jwb kat soklan sy plak ye..thnk u

http://plethoraaien.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

Miss Q said...

blog: http://karipapsayur.blogspot.com

1. Miss Q
2. Of course, fanatik blog sendiri. hehehe
3. My son: Qaiser Zahrin
4. Iye then kembali further study
5. Sangat sangat CUTE, hokay! ngeh3
6. Definisi CUTE sangat complex. Tapi background awak comey katak-katak nih
7. Saya suka tengok koala bear di Aust. Tapi tengok dalam tv je. Di Msia pun ada koala bear. Iaitu anak saya. Dok asik nak melekat dengan mommy je. Sebijik macam koala bear kat Aust tuu
8. RED
9. Saya sangat PANDAI mengantoikan bekas suami saya =)
10. InsyaAllah boleh

Suka la blog awak nih. Saya add dan masuk bloglist okay.

Jangan lupa jwb tag saya juga:

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html