22.3.10

KBBC dah habis!

Salam semua..
kamiblogger biggest contest telah pun tamat pada 20 mac 2010 tepat jam 11.59 malam tadi..
Juga perlawannan bola antara Liverpool dan Manchester United..

Manchester menang 2 -1.
Sorak untuk mereka..
Juga Rooney dan Park.
Memang Power habislah..
Korang sedih ker gembira??
Saya gembira sangat2.. hohoho 'o'

Teruskan kepada agenda kita.
KBBC dah tamat..

eh.. yeker..??
Alamak!! tak masuk lagilah..
Alamak!! bagilah can lagi.. aku nak masuk contest nilah..
Ala... baru je rasa2 nak masuk pukul 12.00 tgh mlm tadi..

Ok, ayat2 mcm 'cokia' dan tak masuk akalmacam  kat atas tu takleh nak dilayan..
memang KBBC dah tamat k..
poilah masuk contest lain.. huahuahua... =P
padan muka korang tak dapat masuk..
lain kali, masuk awl2 sikitlah..
ni tak.. nak salahkan orglah, komputer hanglah, internet lupa nak bayarlah..
hai.. lain kali jerlah yok.. =P

Apa yang saya dapat sepanjang contest ni?
Makin pandai? rajin buka internet? kenalan ramai? suka update blog walaupun dah berkurun tak update?

semuanya ada .. pernah sekali tu kena marah ngan ayah, ibu dan dibenci adik-beradik sbb selalu guna komputer dan internet..
huhu T_T sedih tau..
orang nak menang, tapi tak support langsung.. korang mmg kejam..
ada juga blogger lain yg kata buang masa-lah. ckp 'bukan mng pun klu masuk!'
huhu T_T byk sgt yg mengganggu pemikiran ni.. dahlah sy ni cepat terpengaruh..
korang ckp yg macam tu plak..

takpe, sekarang ni dah rasa OK sikit (sikit jerlah)
korang tgklah nnti, klu sy mng, korang semua akn menyesal selamanya!! huahuahua..
apapun.. saya gembira sbb dpt kenal ngan tmn2 blogger..
seperti ~ asada, manager tandas (busuk ker?), mieran, kak snowwhite (putih melepak), dll..
*(lepas ni kongsi hadiah tau, dah ltk nama lagi tu,, hehe,, ;P)

dah cukup panjang ker karangan saya ni??
hehe.. tujelah kot..
tapi apapun..
KBBC mmg Best! Thanks sbb anjurkan contest ni..
kalau takde lagi, saya ttp gembira kerana berpeluang menyertai contest ni..
terima kasih!!

*nak tambah sikit: saya ada phone baru!!! (guna duit sendiri tau..)
Sony Aino!! love you!!


2 Comment(s):

AkuPenulis said...

sungguh jeles tengok fon baru itu..
haha..
nak sony jugak..
=P

[♣]sara®sites™ said...

hehe.. belilah sendiri.. =P